Roll-on guľôčkový deodorant BODY CARE

Hodnotenie:
100%
SKU:601014
14,90 €
Prírodný guľôčkový deodorant zabezpečuje dlhotrvajúcu ochranu, pocit príjemnej sviežosti a spoľahlivo zabraňuje zápachu tela. Poskytuje dokonalú starostlivosť o citlivú oblasť podpazušia.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601014

OSVIEŽUJE. REGULUJE. VYŽIVUJE.

Prírodný guľôčkový deodorant roll on z línie BODY CARE od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený pre všetky typy pokožky. Pokožke poskytuje osviežujúci a vyživujúci pocit. Bio aloe vera pokožku zvlhčuje a upokojuje. Organický extrakt z bambusu je bohatý na minerály a stopové prvky, má regulačný účinok.

Deo roll on má prírodnú, sviežu vôňu. Osviežujúca prírodná vôňa borovicového oleja, cédrového oleja, bergamotu a pomaranča prirodzene vyživuje a osviežuje pokožku. Extrakt z bambusu normalizuje a regeneruje, aloe vera vyživuje a osviežuje. Zaži pocit letného dažďa, ktorý vás osvieži jemnými kvapkami. Bez hliníkových solí. 

Prírodné deodoranty ponúkajú šetrný a efektívny spôsob, ako si udržať sviežosť po celý deň. Na rozdiel od tradičných antiperspirantov, ktoré upchávajú potné žľazy a bránia poteniu, prírodné deodoranty pracujú v harmónii s vaším telom. Ich zloženie je navrhnuté tak, aby neblokovalo prirodzený proces potenia, ktorý je dôležitý pre termoreguláciu a detoxikáciu tela, ale zároveň ich súčasťou sú prírodné zložky, ktoré aktívne neutralizujú zápach.

Vlastnosti:

  • Poskytuje osviežujúci a vyživujúci pocit.
  • Obsahuje bio aloe vera a organický extrakt z bambusu s regulačným účinkom.

Vedeli ste?

Aloe vera obsiahnuté v deo spreji upokojuje aj to najcitlivejšie podpazušie, vďaka čomu ho môžete používať aj po holení.

Aplikácia:

Kozmetický prípravok aplikujte rovnomerne na čisté podpazušie.  Pred obliekaním nechajte uschnúť. Môže byť použitý priamo po depilácii, či oholení podpazušia.

Podrobnosti
SKU601014
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie50ml
EAN4011061219320
UrčenieNa telo
Write Your Own Review
Hodnotený produktRoll-on guľôčkový deodorant BODY CARE
Your Rating