Deo sprej BODY CARE

Hodnotenie:
84%
SKU:601015
14,90 €
Prírodný deo sprej osviežuje, vyživuje pokožku a redukuje zápach. Pokožka ostáva zvlhčená, so sviežou vôňou. Bez hliníkových solí, vhodný aj pre citlivú pokožku.
Dostupnosť: Skladom
SKU
601015

OSVIEŽUJE. REGULUJE. VYŽIVUJE.

Prírodný deo sprej línie BODY CARE od certifikovanej prírodnej kozmetiky ANNEMARIE BÖRLIND je určený pre všetky typy pokožky. Sprej dodáva pokožke osviežujúci a vyživujúci pocit. Bio aloe vera pokožku zvlhčuje a upokojuje. Organický extrakt z bambusu je bohatý na minerály a stopové prvky, má regulačný účinok.

Sprej má prírodnú, sviežu vôňu. Osviežujúca prírodná vôňa borovicového oleja, cédrového oleja, bergamotu a pomaranča prirodzene vyživuje a osviežuje pokožku. Extrakt z bambusu normalizuje a regeneruje, aloe vera vyživuje a osviežuje. Zažite pocit letného dažďa, ktorý vás osvieži jemnými kvapkami. Bez hliníkových solí.

Prírodné deodoranty ponúkajú šetrný a efektívny spôsob, ako si udržať sviežosť po celý deň. Na rozdiel od tradičných antiperspirantov, ktoré upchávajú potné žľazy a bránia poteniu, prírodné deodoranty pracujú v harmónii s vaším telom. Ich zloženie je navrhnuté tak, aby neblokovalo prirodzený proces potenia, ktorý je dôležitý pre termoreguláciu a detoxikáciu tela, ale zároveň ich súčasťou sú prírodné zložky, ktoré aktívne neutralizujú zápach.

Vlastnosti:

  • Poskytuje osviežujúci a vyživujúci pocit.
  • Obsahuje bio aloe vera a organický extrakt z bambusu s regulačným účinkom.

Vedeli ste?

Aloe vera obsiahnuté v deo spreji upokojuje aj to najcitlivejšie podpazušie, vďaka čomu ho môžete používať aj po holení.

Aplikácia:

Kozmetický prípravok aplikujte na čisté podpazušie. Pred obliekaním nechajte uschnúť.

Podrobnosti
SKU601015
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie75ml
EAN4011061219337
UrčenieNa telo
Write Your Own Review
Hodnotený produktDeo sprej BODY CARE
Your Rating