NARA Telový olej

Hodnotenie:
100%
SKU:603268
39,90 €

Exkluzívny NARA olej je navrhnutý s ohľadom na potreby zrelej pokožky nad 40 rokov, avšak aj pre citlivý typ pokožky. Hydratuje, vyživuje a stimuluje tvorbu kolagénu. Veľmi ľahká textúra s rýchlou vstrebateľnosťou.

Dostupnosť: Skladom
SKU
603268

VYŽIVUJE. HYDRATUJE. ZLEPŠUJE ŠTRUKTÚRU POKOŽKY. 

Exkluzívny NARA olej, navrhnutý špeciálne pre zrelú pokožku 40 +, vhodný aj pre citlivú pokožku. 

Svojim jedinečným zložením, ktoré obsahuje vzácny olej z rastliny NARA z púšte Namib, spolu s organickými inca omega a jojobovými olejmi, poskytuje vašej pokožke to, čo potrebuje najviac: hydratáciu, intenzívnu výživu a spevnenie. Extrakt z lupiny bielej napomáha tvorbe kolagénu a zlepšuje štruktúru spojivového tkaniva. Nara olej je bohatý na kyselinu linolovú, ktorá patrí do skupiny omega-6 mastných kyselín -  je dôležitá pre zdravú kožnú bariéru a pre rovnováhu vody v pokožke. Jemné zlaté častice dodávajú pokožke nádherný, žiarivý lesk.

Olej má extrémne ľahkú textúru, ktorá sa rýchlo vstrebáva bez zanechania mastného filmu. Pri každodennom používaní pokožka získa prirodzenú pružnosť, je vyhladená a hydratovaná. 

Bez derivátov minerálnych olejov a VEGAN. Zložky sú vyberané z osvedčených organických poľnohospodárstiev a ich účinnosť je vedecky potvrdená.

Vlastnosti:

  • Stimuluje tvorbu kolagénu, čím spevňuje pokožku. 
  • Hydratuje a vyživuje. 
  • Dodáva pokožke žiarivosť.

Vedeli ste?

Tento olej je skutočne výnimočný - ponúkame ho len raz za rok v limitovaných edíciách. Dôvod? Olej z rastliny NARA, získavaný v extrémnych podmienkach namíbijskej púšte, je produkovaný len v obmedzených množstvách.

Aplikácia:

Pred použitím dobre pretrepte, aby sa zlaté čiastočky rovnomerne rozložili v oleji. Aplikujte na pokožku tela každý deň po sprchovaní alebo kúpaní.

Podrobnosti
SKU603268
VýrobcaANNEMARIE BÖRLIND
Balenie100 ml
EAN4011061237027
UrčenieNa telo
Typ pletiAnti-aging, Citlivá pleť
Produktová líniaNATUROYALE
Write Your Own Review
Hodnotený produktNARA Telový olej
Your Rating